SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL - HARGA MURAH ORIGINAL


BLOSSOM COVER BB & GLOW
BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL
HARGA MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL
BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL

BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL
BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL

BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL
BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU BLOSSOM
COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC
BY HOPE GIRL

Blossom Cover BB & Glow Brigtening CC merupakan 2 produk keluaran hopegirl
yang menjadi kegemaran ramai gadis. Bukan sahaja Tekstur nya yang lembut, setiap
sapuan boleh menutup semua cela cela di wajah. 2 fungsi berbeza: BB cream untuk
menutup cela , CC cream untuk efek glowing dan natural. Kalau digabungkan 
krim ni memang terbaik.

BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL
KEBAIKAN BLOSSOM COVER BB BY HOPE GIRL

BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL
KEBAIKAN GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN BLOSSOM
COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC
BY HOPE GIRL

Glow brightening CC
Spf 30
Moist glow base
Natural skin bright
Sebagai base makeup
Sebagai primer untuk kulit licin dan skin tone yg sekata sebelum
 pakai foundation.
Bila pakai muka nampak glowy sbb ada pearl powder ingredients.
Blossom cover BB
Spf 30
Nude skin makeup
Fawless complexion
Ala2 foundation tapi tekstur dia ringan.
Blossom BB akan tutup masalah kulit mcm redness, skin damage
 so akan nampak even dan flawless. tak berminyak,
 tak melekit berseri2 gitew


KELULUSAN KKM BLOSSOM COVER BB &
GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL

Blossom Cover BB & Glow Brigtening CC mempunyai
kelulusan KKM dan dijamin Halal

Blossom cover BB - NOT151205892K
Glow brightening CC- NOT151205893K

BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL
KELULUSAN KKM BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC


TIPS PENGUNAAN BB CREAM
DAN CC CREAM

Campurkan BB cream dan CC cream untuk dapatkan hasil yang lebih cantik!
Use BB Cream and CC cream as alternatives to foundation as 
makeup base for daily use


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA BLOSSOM COVER
BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL

Beberapa testimoni pengguna Blossom Cover BB & Glow Brigtening CC.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.









PAGI-PAGI SELALU BERSIN?RESDUNG 
MAKIN TERUK , SAMPAI RASA ULAT 
DALAM MUKA?RAJA RESDUNG INI 
MAMPU MEMBANTU ANDA.


RR RAJA RESDUNG - MEMBANTU
MENGATASI MASALAH
GATAL HIDUNG

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

RAJA RESDUNG
RAJA RESDUNG

RAJA RESDUNG
RAJA RESDUNG

RAJA RESDUNG
RAJA RESDUNG

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
RAJA RESDUNG

Raja Resdung ialah ubat segala resdung berkesan membantu menghentikan 
resdung anda.katakan bye kepada resdung

Masalah resdung sering jadi masalah dalam kalangan kita semua.Majoriti hampir
separuh daripada kita yang biasa mengalami masalah resdung ni.Pelbagai rawatan 
yang telah dilakukan namun tetap tak menjadi..makin menjadi-jadi adalah kan..om 
kita semua sama-sama mencegah resdung kita ni tidak kiralah yang dah kena atau 
pun tak kena lagi dan tidak salah kan kalau kita berhati-hati bak kata pepatah 
"sediakan payung sebelum hujan".Takkanlah nak raya dengan resdung kan..
so,jom order sekarang sementara stok masih ada lagi!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
RAJA RESDUNG

Mengatasi masalah hidung tersumbat dan berair.
mengatasi masalah nafas berbau.
Mengatasi masalah dengkuran kuat ketika tidur.
Mencegah masalah kerap bersin bila sejuk/berhabuk.
Mencegah masalah nafas yang selalu tersekat.
Kerap sakit kepala yang berpanjangan.
Mengatasi masalah gatal-gatal di bahagian muka/mata/telinga.


KANDUNGAN RAJA RESDUNG

Raja Resdung adalah 100% dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia,
diproses dari bahan yang halal hasil tangan Melayu bumiputera.


CARA PENGGUNAAN RAJA RESDUNG

 Buka penutup bekas Raja Resdung sebelum anda mula menggunakannya.
Basahkan cotton buds dengan air paip atau celupkannya dalam segelas air.
Masukkan cutton buds yg dibasahkan tadi ke dalam bekas ramuan Raja Resdung
supaya serbuk ramuan herba Raja Resdung ni melekat disekeliling tersebut.
Masukkan cutton buds tersebut ke dalam rongga hidung dan letakkan serbuk 
itu sedalam-dalamnya sehingga ke pangkal tulang hidung.
Duduk dan tundukkan kepala anda dari 5 hingga 10minit kemudian urut hidung
 dari pangkal atas ke bawah sehingga lendir keluar dari lubang hidung.
 Apabila lendir keluar,ulangi langkah 5 untuk urut dari pangkal hidung sehingga 
ke bawah supaya dapat keluarkan semua lendir yang ada dari dalam hidung.

RAJA RESDUNG
CARA PENGGUNAAN RAJA RESDUNG


TIPS MENCEGAH MASALAH RESDUNG

Mengamalkan tabiat pemakanan yang baik,berkhasiat dan seimbang
Kurangkan makanan berlemak,berminyak dan berasid
Perbanyakkan minum air dan buah
Hindari minuman berais dan beralkohol
Menghentikan tabiat merokok


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Raja Resdung produk 100% Original dijamin HALAL 
dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG RAJA RESDUNG

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
RAJA RESDUNG

Ada testimoni pengguna Raja Resdung.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================



Terima kasih kerana membaca BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "BLOSSOM COVER BB & GLOW BRIGHTENING CC BY HOPE GIRL - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top