SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI - BERKESAN MENUTUP GARIS HALUS DI WAJAH


ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI
BERKESAN MENUTUP GARIS
HALUS DI WAJAH

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI
ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI
ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI
ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI
ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

Alysa X Shazreeyana Shukri ialah merupakan Loose Powder paling halus yang 
berkesan dalam menutup segala garis halus diwajah. Untuk pengetahuan anda, Alysa
Cotton Angel Powder nih merupakan collaboration dari Kak Love a.k.a makeup artis
yang paling TIP TOP.Beliau tidak asing lagi iaitu kak Syazreeyana Syukri.. Jika anda
 nak nampak Natural & Glowing dalam masa Seminit untuk kekal nampak cantik 
walaupun hanya menggunakan Bedak, AYUH cecepat dapatkan 
Product Viral yang sangat MELETOP nih..


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

Memberikan effect 'soft skin'
Bedak yang ringan & halus tanpa warna sesuai untuk semua warna kulit
Sangat lah mudah untuk blend dengan mana2 foundation / bedak / mekap
Boleh digunakan sebagai 'finishing powder' untuk effect yg gebu dan flawless
Mempunyai teknologi Nano & dengan nano bedak super halus ini mampu 
untuk Blurkan semua kesan cela di wajah
Menghilangkan kilatan minyak di wajah
Sangat bagus untuk wajah cepat berpeluh
Mengurangkan penampakan pori & garis halus / smile line
Set kan makeup untuk tahan jauh lebih lama & tak bercapuk

ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI
FUNGSI ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN ALYSA X
SHAZREEYANA SHUKRI

Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane.
Caprylic/Capric.
Triglyceride.
Methicone.
1,2-Hexanediol.
Glyceryl Caprylate.
Dimethicone.
Triethoxycaprylylsilane.
Calamine.


CARA PENGGUNAAN ALYSA X
SHAZREEYANA SHUKRI

Apply Alysa dengan menggunakan Brush or Span yang sesuai ke seluruh wajah 
Tak perlu nak pakai Alysa banyak-banyak kerana Alysa nih TRANSLUCENT taww.
TRANSLUCENT tu bermaksud bedak ini tidak Berwarna.So memadai kalau 
korang hanya gunakan sikit aje.


TESTIMONI/REVIEW KEBERKESANAN
ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI

Beberapa testimoni pengguna Alysa X Shazreeyana Shukri.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah









BAU KURANG MENYENANGKAN DAN SUAMI
TIDAKSUKA. RAHSIA SUAMI SAYANG 
DENGAN MISS V PERFUME

MISS V PERFUME - MENGETATKAN
DAN MEWANGIKAN MISS V

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MISS V PERFUME
MISS V PERFUME

MISS V PERFUME
MISS V PERFUME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MISS V PERFUME

Miss V Perfume ialah produk keluaran terbaru yang mana ia membantu 
mengatasi masalah anda semua yg mengalami masalah dibahagian alat sulit 
anda (para wanita). Miss V Perfume by MOLLY'S BEAUTY produk yang dpt
 membantu ketatkan faraj.Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan tertentu
 dan terpilih iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu
 masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari.

Wangian Miss V Perfume ni sangat senang diguna dan dibawa ke mana 
sahaja anda pergi.Petua ketatkan faraj ini adalah khas kepada kaum wanita untuk
mengetatkan faraj mereka terutamanya yang selepas bersalin atau telah mempunyai
 anak yang ramai.Petua ketatkan faraj ini juga boleh diamalkan oleh semua wanita
 yang ingin mendapatkan faraj yang ketat seperti zaman anak dara dahulu.

Masalah perang rumahtangga dalam kalangan masyarakat kita sering berlaku
 malah kes sebegini sudah jadi bualan harian masyarakat umumnya.Masalah 
sedemikian berlaku disebabkan pelbagai punca.Antaranya disebabkan masalah
 pasangan tidak berpuas hati dengan jalinan intim hubungan mereka.Jangan
 biarkan masalah ni berterusan !!.Jangan hilangkan hangat malam
 pertama bersama cik suami dengan Miss V Perfume !!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
MISS V PERFUME

Membantu menangani kegatalan.
Membunuh bakteria dan kulat.
Merawat keputihan.
Membantu mengetatkan faraj.
Membantu memulihkan luka selepas bersalin.
Memberi haruman atau kesegaran sepanjang hari.
Hanya perlu spray sahaja tanpa perlu dibilas,
mudah dan cepat.
Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan.
Mencegah bau yang kurang enak.
Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi.

MISS V PERFUME
FUNGSI MISS V PERFUME

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
MISS V PERFUME

Yogurt.
Pengawit.
Pewarna. 
Pewangi yang dibenarkan.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
MISS V PERFUME

Selepas mencuci bahagian feminin anda,lap atau keringkan terlebih dahulu.
Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray 
dalam keadaan duduk mencangkung.
Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray,biarkan ia bertindak
 untuk memerangkap kuman serta mencegah bau.
Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
Boleh di spray terus ke pentis (seluar dalam) untuk menghalang bau.
Boleh di gunakan oleh ibu mengandung dan lepas pantang.
Stop ketika datang bulan,selepas abis period boleh guna semula.


TIPS PENJAGAAN FARAJ@VAGINA 
SESEORANG PEREMPUAN

Setiap kali membuang air kecil atau besar bersihkan bahgian luar 
dengan menggunakan air. 
Ketika haid, tukar tuala wanita sekerap mungkin. Amalan ini bukan sahaja
 membuatkan anda merasa selesa malah ia juga dapat mencegah 
pembiakan kuman yang mudah tersebar menerusi darah.
Begitu juga dengan wanita yang gemar memakai pelapik seluar dalam 
 ia harus ditukar denag lebih kerap bagi udara yang bersih untuk vagina.
Jangan mengamalkan douching iaitu memasukkan pancutan air kedalam
 faraj dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. 
Elakkan mengunakan sabun atau mandian untk membersihkan alat sulit.
Bersihkan vagina dengan air bersih tanpa pencuci bahagian intim kerana 
bahagian ini sangat sensitif.
Tukar seluar dlm pada setiap kali mandi.Bagi wanita yg mengalami keputihan,
 anda disarankan memakai pelapik seluar dalam agar keputihan tidak melekat 
pada seluar dalam dan menyebabkan anda tidak selesa.
Khusus untuk anda yang sudah berkahwin amalkan buang air kecil slps lebih 
kurang setengah jam anda bersama untuk mengurangkan risiko jangkitan
 kuman pada pundi kecil.
Jangan berkongsi alat pencukur kerana ia boleh menyebabkan penyakit 
berjangkit seperti Hipetitis B.
Peka dengan perubahan bahagian intim


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

MISS V PERFUME dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


PANTANG LARANG PENGGUNAAN
MISS V PERFUME

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MISS V PERFUME

Ada testimoni penggunaan Miss V Perfume.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI - BERKESAN MENUTUP GARIS HALUS DI WAJAH.
0 Komentar untuk "ALYSA X SHAZREEYANA SHUKRI - BERKESAN MENUTUP GARIS HALUS DI WAJAH"

Back To Top