SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA - HARGA MURAH ORIGINAL


QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

QM QUEEN OF MUTIARA
QM QUEEN OF MUTIARA 

QM QUEEN OF MUTIARA
QM QUEEN OF MUTIARA 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA

Siapa kata lelaki tak boleh nak putih??lelaki tak boleh amal kapsul pemutih 
wajah??Anda salah!!Lelaki dan wanita dua-dua boleh putih!!Tiada yg mustahil.
Jom kenalkan dengan satu produk terlaris yang memang terbukti 
keberkesanannya!!!.

QM Queen Of Mutiara ialah sejenis kapsul yang dirumus khas dalam
 membantu tuan/puan cantik luaran dan dalaman juga kesihatan.Kesan untuk 
luaran dan dalaman dengan pantas seawal 7 hari!!!!!.QM Queen Of Mutiara yang
 berasal dari Japan dan di kilangkan di Malaysia.Bahan kandungan QM Queen 
Of Mutiara 100% mutiara asli tanpa campuran!!.Produk ni sesuai untuk lelaki 
dan wanita.Tunggu apa lagi tuan/puan!!jom dapatkan produk terbaru dan telah
 mendapat sambutan terhangat di pasaran nie sekarang!!!JANGAN TUNGGU
 LAGI!! Jom cantik flawless gebu dengan QM Queen Of Mutiara!!!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA

Membantu mengatur semula metabolisme dalam badan.
Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi
 akibat usia tua pada kulit.
Membanu melembap,menghalus,mengecilkan pori juga 
menegangkan kulit.
Membantu menenangkan hati.
Membantu mencegah penuaan kulit.
Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri kulit.
Membantu mengurangkan demam.
Membantu memudakan kulit wajah,atasi jerawat & jeragat.
Membantu menyahtoksikkan sistem badan.
Membantu menyingkirkan haba berlebihan daripada badan.
Membantu merawat sakit kerongkong.
Membantu mengurangkan kegelisahan.
Membantu nenangkan minda.
Membantu meringankan tekanan.
Memberi tenaga/merangsang Qi badan.
Sesuai untuk lelaki dan wanita.

QM QUEEN OF MUTIARA
FUNGSI QM QUEEN OF MUTIARA 

KANDUNGAN QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA

100% serbuk mutiara jepun


CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA

Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.

*Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat:
Buka kapsul tu,kemudian masuk serbuk mutiara ke dlm segelas air berisi 250 ml
Shake/kacau....baru minum ....sama jugak sebelum makan...biar dalam 
masa 10 minit baru teruskan untuk makan.
Jangan lupa minum air masak banyak banyak tau.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN
KULIT WAJAH

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia
 yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan c
ampurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dengan guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan madu
 dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum
 tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

QM Queen Of Mutiara produk 100% Original dijamin HALAL
 dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA

Ada testimoni pengguna QM Queen Of Mutiara.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

ANDA RASA DIRI ANDA GEMUK??? INGIN MENCARI
PRODUK YANG DAPAT MEMBANTU MEMBAKAR 
LEMAK DALAM BADAN ANDA?? CUBALAH 
PRODUK ACAI BERRY PLUS


ACAI BERRY PLUS - MEMBANTU
MEMECAHKAN LEMAK
DALAM BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

ACAI BERRY PLUS
ACAI BERRY PLUS

ACAI BERRY PLUS
ACAI BERRY PLUS

ACAI BERRY PLUS
ACAI BERRY PLUS

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
ACAI BERRY PLUS

 Acai Berry Plus ialah produk yang membantu menguatkan tubuh dan
 mengekalkan tisu tubuh.Zat ini sesungguhnya amat penting bagi wanita yang
 mengalami masalah sakit haid melampau, kerana iamelindungi lapisan perut
 dan rahim, sekaligus membantu mengurangkan sakit akibat kekejangan
 dan pembengkakan di samping dapat memberi perlindungan
 kepada jantung anda

Buah beri acai merupakan sejenis buah yang kini meniti dari bibir ke bibir 
masyarakat yang mana ia mendapat sambutan ramai berikutan khasiatnya
 terhadap kesihatan tubuh manusia.Buah beri acai ini diperoleh dari pohon
 palma.Buahnya berada dalam kelompok dan bergantungan pada 
dahan-dahan pohon. Setiap pohon palma menghasilkan kira-kira 20 
kilogram buah yang dihasilkan setiap tahun. Buah beri acai yang 
telah dijadikan jus dikatakan mempunyai protein lebih daripada
 telur.Jus buah beri acai mengandungi glukosamin.

.Bagi mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit, amat sesuai mengambil 
buah beri acai dalam pemakanan harian.Ia juga dikatakan mampu mencegah
pengoksidaan, salah satu daripada penyebab utama kelemahan sistem imun 
dan juga mengurangkan kekerapan penyakit berjangkit.

Acai Berry Plus terbaik nom 1!Produk ni dijamin halal dan dijamin kapsul
 ni dapat pengesahan KKM!!Produk ni antara top selling !Anda semua m
esti cuba produk ni!! DIJAMIN! berpuas hati!


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT
KELULUSAN KKM ACAI
BERRY PLUS

Membantu menyelesaikan masalah BeratBadan.
Badan terasa ringan & bertenaga walaupun krg makan.
Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit.
Membantu mencantik memputihkan kulit.
Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari.
Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi.
Mengurangkan selera makan.
Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress.
Pantas Kurus 3-14KG dengan 1 botol penggunaan.
Perisa Mixberry yang sangat sedap.
Membakar lemak degil dengan pantas.
Menghalang pembentukan lemak baru.
Memperbaiki kualiti tidur agar lebih lena dan selesa..
Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman.

ACAI BERRY PLUS
KEBAIKAN ACAI BERRY PLUS

ACAI BERRY PLUS
KELULUSAN KKM ACAI BERRY PLUS

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
ACAI BERRY PLUS

Acai beri yang bertindak melambatkan rasa lapar dan 
membantu  selera anda.
Halia bara yg digunakan untuk membuang angin, selulit & lemak.
Limau nipis yang digunakan sebagai pemecah lemak untuk 
mengempiskan perut & melicinkan kulit.
Serat Omega-3, Omega-6 dan Omega-9 membantu
 mengurangkan paras kolestrol tidak baik 
Garam dan Mineral juga baik untuk kesihatan badan.
vitamin B,E dan asid lemak.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
ACAI BERRY PLUS

Sebotol 30biji untuk 30 hari..

TELAN SEBIJI SEHARI
30 minit sebelum sarapan pagi atau makan malam

Banyakkan minum air masak/air mineral supaya lebih berkesan
Makan masa perut betul2 kosong diwaktu pagi. 1 atau 2 biji 
mengikut keperluan dan saiz badan 
Jika terasa lapar selepas makan acaiberry, jangan terus mengambil 
makanan tapi minum air kosong dulu. Badan kita sebenarnya pada
 masa itu sangat memerlukan air, bukan makanan.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
ACAI BERRY PLUS







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top