SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

LATOJA BODY FIRMING CREAM - HARGA MURAH ORIGINAL


LATOJA BODY FIRMING CREAM
HARGA MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

LATOJA BODY FIRMING CREAM
LATOJA BODY FIRMING CREAM

LATOJA BODY FIRMING CREAM
LATOJA BODY FIRMING CREAM

LATOJA BODY FIRMING CREAM
LATOJA BODY FIRMING CREAM

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
LATOJA BODY FIRMING CREAM

KORANG SEMUA NAK KURUS TAK??NAK TAHU TAK RAHSIA KURUS 
PALING MUDAH DAN BERKESAN???SAPU..SAPU..JE DAH HILANG!!.

Latoja Body Firming Cream ialah merupakan krim yang dirumus khas dalam
 membantu anda mendapatkan bentuk badan ideal. Latoja Body Firming Cream
didatangkan dengan ramuan bahan-bahan yang dijanjikan seperti Sambucus Nigra,
Qilnat Squalane,Minyak Jojoba Oil,Algae,Vitamin,Grapeseed Powder,dan terakhir 
Extracts Witch Hazel.Kesemua ramuan yang telah digabungkan memberi anda 
kesan perubahan seawal minggu!!.WOWWWW..SO AMAZING!!Jom dapatkan
segera!!produk ni antara top selling jugak taw..siapa lambat dia melepas..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
LATOJA BODY FIRMING CREAM

Membantu membakar lemak berlebihan dgn pantas dibawah lapisan kulit.
Membantu Memudarkan tanda regangan (strechmark) dan selulit.
Kesan boleh dilihat hampir SERTA MERTA dalam 1x penggunaan!.
Membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus & licin.
Membantu meningkatkan kesan detox, sistem pencernaan dan atasi sembelit
Membantu mengecilkan perut buncit,lengan,kaki serta pinggul.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Membantu membuang angin berlebihan dalam badan.
Membantu mencegah kulit drpd menjadi kendur slps penurunan berat badan.
Membantu mengurangkan sakit belakang,sakit sendi dan sakit otot.
Membantu menjadikan kulit lebih lembap,anjal dan elastik.
Sesuai untuk digunakan sebagai krim dalam pengurutan tradisional.
Membantu memperbaiki kesihatan wanita yang baru melahirkan anak.
Lelaki dan wanita boleh gunakan Latoja Body Firming Cream ni.

LATOJA BODY FIRMING CREAM
KELEBIHAN LATOJA BODY FIRMING CREAM


KANDUNGAN LATOJA BODY
FIRMING CREAM

Vitamin.
Grapeseed Powder.
Extracts Witch Hazel.


CARA PENGGUNAAN LATOJA BODY
FIRMING CREAM

Sapu krim dan lakukan sedikit urutan ringan sehingga ia menyerap 
sepenuhnya di bahagian yang hendak dirawat pada 
setiap pagi dan malam.


TIPS KURUS MUDAH
DAN BERKESAN

 Mulakan hari anda dengan menu dan jumlah sarapan yang mencukupi.
Pastikan setengah hidangan untuk makan tengahari dan makan malam
 mengandungi sayuran dan buah-buahan.
Makanlah sedikit sebelum anda menghadiri majlis makan malam.
 Tambahkan satu hidangan untuk buahbuahan dan sayuran pada menu anda. 
Untuk setiap hidangan, jangan sesekali menggunakan pinggan yang besar. 
 Ambillah hidangan sup yang lebih banyak.Sup biasanya rendah kalori 
dan membuatkan anda cepat kenyang.
 Bawalah bekal ke pejabat.Ini untuk membantu mengelakkan anda
 makan tengahari secara berlebihan. 
Cubalah untuk tidak mengambil gula selama dua minggu.
 Jangan‘jadikan’diri anda gemuk dengan‘memenuhi’permintaan perut.
Berusahalah untuk mengambil menu rendah kalori sebelum 
mengambil hidangan lain. 
 Jadikan makanan sebagai hidangan yang mempunyai tujuan
 iaitu ‘hidup sihat’. 
Ubahlah jadual makan malam anda.Kalau biasa makan banyak
 ubahlah kepada makan sedikit.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Latoja Body Firming Cream produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG LATOJA BODY
FIRMING CREAM

Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
LATOJA BODY FIRMING CREAM

Ada testimoni pengguna Latoja Body Firming Cream.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

LATOJA BODY FIRMING CREAM

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

ANDA STRESSSS BILA MENGHADAPI MASALAH
KULIT? INGINKAN KULIT YANG SIHAT SEPANJANG
MASA?? KULIT YANG BEBAS JERAWAT DAN
JERAGAT?? CUBALAH GUNAKAN PRODUK
 DERMAX SUPERSKIN DMS 360


DERMAX SUPERSKIN DMS 360
MENYELESAIKAN MASALAH 
KULIT SENSITIF

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DERMAX SUPERSKIN DMS 360
DERMAX SUPERSKIN DMS 360

DERMAX SUPERSKIN DMS 360
DERMAX SUPERSKIN DMS 360

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DERMAX SUPERSKIN DMS 360

Dermax Superskin DMS 360 ialah produk yang dicipta dan dihasilkan
 untuk menyelesaikan masalah kulit.Kecantikan wajah muka menjadi lebih 
cantik, berseri seri dan licin membuatkan si pemakai kelihatan menawan 
dan membuatkan orang lain tertarik melihatnya. Produk ni membantu 
merawat kulit wajah kusam,kulit wajah tak sekata,kulit wajah 
berbintik hitam,kulit wajah penuh dengan kesan parut
 jerawat dan sebagainya.

Dermax Superskin DMS 360 ada 2 jenis untuk malam dan siang dan 
soap cleanser.Cara penggunaan kedua-dua jenis serum ni berbeza.
Serum adalah cairan yang mempunyai zarah lebih kecil dari pelembab.
Oleh itu serum amat cepat meresap ke dalam kulit dan memberi lebih cepat 
kesan pada kulit berbanding pelembab(moisturizer).Dengan menggunakan
 serum kulit ini,ia membantu merawat dan melicinkan kulit anda selicin
 kulit bayi! .Dermax Superskin DMS 360 bertujuan supaya kita tak perlu
 lagi menipu orang dengan kecantikan wajah muka kita dengan 
menggunakan CAMERA 360. Buktikan pada semua orang
 yang kita tak perlu lagi menggunakan CAMERA 360 untuk 
menampakkan wajah kita cantik tanpa diedit!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT/
KELULUSAN KKM DERMAX
SUPERSKIN DMS 360

Menghalus dan menggebukan kulit daripada biasa.
Merawat kulit berjeragat
Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit
Mengatasi kulit kusam dan berkedut
Mengatasi kulit berminyak
Mengembalikan keremajaan kulit
Memperbaiki tisu & sel bawah kulit
Melindungi kulit dari sinaran UV
Anti kedutan yang sangat hebat
Mengembalikan keremajaan kulit

DERMAX SUPERSKIN DMS 360
FUNGSI DERMAX SUPERSKIN DMS 360

DERMAX SUPERSKIN DMS 360
KEBAIKAN DERMAX SUPERSKIN DMS 360
DERMAX SUPERSKIN DMS 360
KELULUSAN KKM DERMAX SUPERSKIN DMS 360

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
DERMAX SUPERSKIN DMS 360

Alga
Extract honeydew


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
DERMAX SUPERSKIN DMS 360

CARA PENGGUNAAN WAKTU SIANG
Cuci muka dengan sabun
Sapu nipis krim siang
Sapu 360 cream

CARA PENGGUNAAN WAKTU MALAM
Cuci muka dengan sabun
Sapu serum sampai serap
Sapu nipis krim malam


PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENT ASKED QUESTION (FAQ)
DERMAX SUPERSKIN DMS 360


Q : Siapa yang boleh guna produk dms?
A : Produk sesuai untuk perempuan & lelaki pada semua peringkat umur.

Q : Berapakah tempoh masa krim & sabun ini boleh habis?
A : Bergantung kepada pemakaian pengguna. Biasanya 1 bulan hingga 2 bulan untuk krim,
     manakala 1 bulan untuk sabun.

Q : Berapa lama masa yang diambil untuk melihat keberkesanannya?
A : Kesannya bergantung kepada jenis kulit muka, persekitaran (suasana tempat kerja),
     usia (remaja lebih cepat kerana metabolisme tinggi, sel-sel kulit aktif menyerap khasiat
     produk) & pemakanan. Biasanya dalam masa 1 - 3 minggu sudah nampak jerawat
     berkurangan. Kulit menjadi lebih halus, pori-pori mengecil, cerah dan terasa lembab
     semulajadi. Selepas penggunaan selama 4-6 minggu, parut jerawat kian pudar, jeragat
     mulai hilang, garis-garis halus berkurangan, kulit lebih anjal dan mulus.
     Wajah bebas dari sebarang cela dan masalah selepas penggunaan 3-6 bulan. Teruskan
     rutin pemakaian dan anda pasti yakin dengan kehebatan produk ini.

Q : Adakah Krim Malam perlu dipakai tiap-tiap malam?
A : Untuk pengguna yang baru menggunakan produk ini, penggunaan Krim Malam memang
      sangat digalakkan untuk dipakai tiap-tiap malam sehingga kulit muka betul-betul cantik,
      licin dan bebas dari segala penggelupasan. Jika yakin kulit muka anda telah licin and
      cantik, penggunaan krim malam tidak perlu lagi dipakai tiap-tiap malam. Anda boleh
      pakai selang malam (selang 1 malam atau 2 malam).

Q :Apakah kandungan bahan dalam produk ini?
A : Produk ini hanya mengandungi bahan semula jadi. Tiada bahan kimia, merkuri atau
      hidrokinon.

Q : Apakah Kesan Sampingan Produk DMS 360/ CERMIN SERI/ glowing speed?
A : Ia membersih secara semulajadi dan tidak memudaratkan kulit untuk penggunaan
      berterusan / jangka panjang. Ia juga tidak menipiskan atau memerahkan kulit muka.

Q : Sabun mudah cair bila terkena air dan rosak, bagaimana cara nak elak?
A : Sabun mudah bertindak balas pada kelembapan. Sila potong sabun menjadi bahagian
      bahagian yang kecil, gunakanlah ia sedikit demi sedikit dan simpan dalam bekas
      tertutup.

Q : Bolehkah produk DMS 360/ CERMIN SERI/glowing speed dicampur penggunaanya
      dengan produk lain yang sama jenis?
A : Sangat tidak digalakkan. Setialah pada 1 produk yang kita guna.

Q : Kenapa muka terasa sedikit pedih selepas guna produk ini?
A : Jika di awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan Krim Malam untuk
      beberapa hari tetapi rutin pemakaian Sabun pembersih dan Krim Siang usah diabaikan.
      Selepas kulit pulih baru gunakan semula Krim Malam seperti biasa.

Q : Kenapa ada keluar jerawat kasar dan ada yang halus?
A  :Biarkan jerawat itu keluar dan jangan diusik. Dengan pemakaian krim DMS 360/
     CERMIN SERI, jerawat itu akan kecut, pudar dan hilang.

Q : Kalau kulit muka normal boleh pakai ke?
A : Boleh digunakan untuk kulit muka yang normal atau tidak berjerawat kerana ia akan
     menjadikan kulit lebih lembut, gebu, licin dan cerah.

Q : Wanita mengandung boleh guna ke produk ni?
A : Boleh kerana produk ini tidak mengandungi bahan kimia yang boleh 
      memudaratkan bayi.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
DERMAX SUPERSKIN DMS 360







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



Akaun Maybank :

No Akaun: 562405617498
Nama: HCUBE RESOURCES 

atau Akaun CIMB :

No Akaun:8602335182
Nama: HCUBE RESOURCES

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca LATOJA BODY FIRMING CREAM - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "LATOJA BODY FIRMING CREAM - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top